Om os

Spisestederne ApS er holdingselskabet bag 11 caféer, spisesteder og restauranter; 22 Kitchen & Bar, Kafe Kapers, Hoppes, Zalt, Okko, Zirup, Den Blå Hund, Como København, Como Frederiksberg, DagH og Hoppes Cocktailbar.  

Spisestederne er beliggende i København K, på Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg og henvender sig til alle målgrupper, som har lyst til brunch, frokost, en aftenmenu, cocktails, øl eller blot en kop kaffe. Como Frederiksberg og Como København er to italienske restauranter, der får dig til at drømme dig til Italien. 

Administrationen er beliggende i egne lokaler på anden adresse end spisestederne.

Ønsker du at afholde et arrangement eller event, så kontakt os endelig pr. mail for et uforpligtende tilbud via event@spisestederne.dk

SS Ejendomsudvikling

SS Ejendomsudvikling blev etableret i 2024 med en passion for at skabe smukke og moderne boliger i København og omegn. Vores mission er at forvandle nedslidte og forældede lejligheder til luksuriøse og funktionelle boliger, der opfylder nutidens krav og behov.

Vi har specialiseret os i totalrenovering af ejendomme og har erfaring med alt fra omfattende ombygninger til mindre opdateringer. Vores team af håndværkere og designere arbejder tæt sammen for at skabe unikke og stilfulde boliger.

Ønsker du at høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud?

Uanset hvilket arrangement I har i tankerne, så ser vi frem til at høre fra jer og udarbejde et tilbud. Vi står klar til at præsentere jer for et bredt udvalg af muligheder og vil gøre vores allerbedste for at skræddersy løsningen, der matcher jeres præcise ønsker.

​Udfyld formularen med dine ønsker for arrangementet og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt